Rulla ner

Webbenkäter

Demoenkät

Enkäter är ett av de vanligaste och mest effektiva sätten för informationsinsamling. Oribium hjälper dig att skapa professionella enkäter och undersökningar på nätet. Om man jämför med en traditionell pappersenkät kan man med en webbenkät pressa både pris och tidsåtgång avsevärt.

Enkelt Prisvärt

Hos Oribium kan ditt företag genomföra en enkät till ett mycket konkurrenskraftigt pris med endast några få dagars tidsåtgång, utan att ni har någon datorvana. Ni behöver inte lära er några krångliga program.

Vi har till vårt förfogande ett marknadsledande verktyg för webbenkäter. Du fattar själv beslut om du vill genomföra en öppen undersökning där vem som helst kan medverka, eller om du föredrar att begränsa undersökningen till vissa grupper. Du kan också begränsa undersökningen till en viss tidsperiod.

Professionell resultatrapport

Vi tillhandahåller resultatrapporter efter avslutad enkät, och ett verktyg för att se resultaten i realtid.

Egen grafisk profil

Vi kan genom vår långa erfarenhet av webbdesign och marknadskommunikation också erbjuda enkäter med din egen grafiska profil.

Demoenkät

Vill du se hur en enkät skapad hos Oribium ser ut, kan du klicka här.

Hemsida som tjänst

Nu tillhandahåller Oribium responsiva hemsidor som tjänst. Hemsidan anpassas automatiskt, oavsett om man surfar med en dator, telefon eller surfplatta.

Läs mer

Kundrelationssystem

Nu tillhandahåller Oribium webbaserade kundrelationssystem som tjänst. Med ett webbaserat kundrelationssystem är aktuell information alltid tillgänglig oavsett om man befinner sig på kontoret, på tjänsteresa, i sitt hem eller på semesterresa.

Läs mer