Tjänster

Vår ambition är att våra tjänster skall resultera i en kostnadseffektiv lösning med maximal verksamhetsnytta för kunden. Vi avser att vara en ledande tjänstepartner kring fri programvara, att tillhandahålla ett kvalificerat tjänsteutbud och att leverera tjänsterna med bästa kvalitet och kompetens.

Helhetslösningar

Många företag väljer att integrera sina IT-tjänster för att öka sin konkurrenskraft. Vi erbjuder en plats på Internet, med färg, form, innehåll och funktionalitet.

Kundrelationssystem

Webbproduktioner

Alla våra webbproduktioner är unika och med skräddarsydd design ökar besökupplevelsen. Vår tekniska kompetens inom responsiv webbdesign garanterar kompatibilitet med alla moderna telefoner och surfplattor.

Hemsida som tjänst

Nu tillhandahåller Oribium responsiva hemsidor som tjänst. Hemsidan anpassas automatiskt, oavsett om man surfar med en dator, telefon eller surfplatta.

Läs mer

Kundrelationssystem

Nu tillhandahåller Oribium webbaserade kundrelationssystem som tjänst. Med ett webbaserat kundrelationssystem är aktuell information alltid tillgänglig oavsett om man befinner sig på kontoret, på tjänsteresa, i sitt hem eller på semesterresa.

Läs mer